Eyes speak louder than words...

Ogen zijn de blikvangers van een gezicht en u kunt er nu voor zorgen dat ze meer opvallen door ons er een deskundige blik op te laten werpen. Met mooie wimpers en wenkbrauwen zal de expressie in uw gezicht duidelijker zichtbaar zijn en kunt u van uw ogen ware eyecatchers maken. We doen in onze salon verschillende behandelingen die allen bijdrage aan prachtige blikvangers. 


Behandelingen

Wimpers en/of wenkbrauwen verven: Als u liever geen make-up gebruikt en/of u van uzelf licht getinte wimpers heeft, kunt u uw wimpers zwart laten verven. Dit geeft al een groot verschil, maar vooral ook gemak.

 

Het verven van de haartjes van uw wenkbrauwen geven meer vorm en gelijkheid aan uw wenkbrauwen en ook dit maakt soms een enorm verschil.

Wij werken voor het verven van wimpers en wenkbrauwen met het topmerk Refectocil in de salon. Hiervan heeft u zeker 5 -6 weken lang plezier.

 

Modelleren/Epileren/Waxen: Als uw wenkbrauwen de verkeerde vorm hebben, lijken uw ogen kleiner dan ze daadwerkelijk zijn. Laat ons daarom er de juiste vorm in brengen d.m.v. epileren, waxen of shapen. U zult versteld staan van het effect. Uw wenkbrauwen zijn dan weer de perfecte omlijsting van uw ogen.