Eyes speak louder than words...

Ogen zijn de blikvangers van een gezicht en u kunt er nu voor zorgen dat ze meer opvallen door ons er een deskundige blik op te laten werpen. Met mooie wimpers en wenkbrauwen zal de expressie in uw gezicht duidelijker zichtbaar zijn en kunt u van uw ogen ware eyecatchers maken. We doen in onze salon verschillende behandelingen die allen bijdrage aan prachtige blikvangers. 


Wimperextensions One by One: Mooie lange wimpers die er natuurlijk uitzien

Indien u mooie lange wimpers wilt zonder make-up te hoeven gebruiken, dan zijn wimperextensions een geweldige oplossing. Het scheelt 's morgens tijd als je normaal wel make-up gebruikt en u heeft dag en nacht fraaie wimpers.

 

We werken met wimpers van het merk Pure Lashes en brengen deze vakkundig en hygiënisch op volgens de One by One-techniek. Dit betekent dat op ieder wimperhaartje een kunstwimper wordt geplakt. Dit geeft een mooi en heel natuurlijk effect. Bovendien wordt bijna ieder haartjes voorzien van een nieuwe diepzwarte wimper waardoor ze ook meteen voller lijken dan met een mascara.

 

De lengte, dikte en mate van krul van de wimper bepaalt u zelf, maar we kunnen u daarbij deskundig adviseren. Pure Lashes zijn handgemaakt, diep zwart van kleur en superzacht. Je voelt ze niet zitten en kunt er na 24 uur alles mee doen. 

 

Note: Wij werken bewust met een niet van echt te onderscheiden synthetische wimper. Dit om onnodig dierenleed of allergieën te voorkomen.


Overige behandelingen

Wimpers en/of wenkbrauwen verven: Als u liever geen make-up gebruikt en/of u van uzelf licht getinte wimpers heeft, kunt u uw wimpers zwart laten verven. Dit geeft al een groot verschil, maar vooral ook gemak.

 

Het verven van de haartjes van uw wenkbrauwen geven meer vorm en gelijkheid aan uw wenkbrauwen en ook dit maakt soms een enorm verschil.

 

Modelleren/Epileren/Waxen: Als uw wenkbrauwen de verkeerde vorm hebben, lijken uw ogen kleiner dan ze daadwerkelijk zijn. Laat ons daarom er de juiste vorm in brengen d.m.v. epileren, waxen of shapen. U zult versteld staan van het effect. Uw wenkbrauwen zijn dan weer de perfecte omlijsting van uw ogen.