Omdat handen uw ware leeftijd verraden

Manicure is afgeleid uit het Latijn. Manus betekent hand en cura zorg. Uw handen staan de hele dag bloot aan invloeden van buitenaf als zon, kou, wind, water, stoten, etc. en hebben daarom veel te lijden. Handen zijn echte eyecatchers en verraden bovendien uw leeftijd. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij een outfit. Hoe gezonder uw nagels, hoe langer uw favoriete kleurbehandeling blijft zitten.  Mooie handen en/of nagels krijgt men zelden cadeau, daar moet men aandacht aan besteden. Een regelmatige manicure doet wonderen voor handen en nagels.

 

Onze manicures zijn een complete verzorging van uw handen, nagels en nagelriemen. Alleen met gebruik van de juiste producten en rituelen blijven ze stevig, gezond en mooi. Juist als uw handen of nagels in slechte conditie zijn, is het raadzaam een bezoek aan onze salon af te leggen. Wij hebben verschillende oplossingen voor bijna alle nagelproblemen. Het is een must dat de verzorging van uw handen en nagels een belangrijk onderdeel gaat uitmaken van uw dagelijkse beauty ritueel (als u dat nog niet doet). Daar kunnen we u alles over vertellen tijdens uw bezoek aan de salon.

 

We hebben 3 soorten OPI manicures op de kaart staan: Express, Signature & Pamper. De PRO SPA producten waarmee wij in deze behandelingen werken, bevatten hoogwaardige ingrediënten en technologieën die garant staan voor mooie resultaten. De producten staan voor extreem hoge kwaliteit en een ultieme wellnessbeleving. Ze zijn speciaal voor OPI ontwikkeld door een vooraanstaand Amerikaanse dermatologe om de huid intensief te voeden en te beschermen. Kijk voor onze behandelingen in het menu bij 'prijslijst'. 

 

Onze PRO SPA manicures worden volgens de wereldwijde richtlijnen van OPI uitgevoerd.


Gun uzelf een paraffinebad

Deze extreem voedende en ontspannende behandeling geeft de jeugd terug aan uw handen; het is een ware facelift. De warme paraffine stimuleert de bloedsomloop, maakt de huid elastischer, maakt nagelriemen of ruwe huid weer zacht en ontspant de spieren. Resultaat: Prachtige handen!