Mooie, natuurlijke nagels voor iedereen!

 

Onze salon biedt een uniek concept in de wereld van de nagelstudio's. Wij werken met en op natuurlijke nagels. Hier weten we dan ook ALLES van!

 

Iedereen kan mooie, verzorgde nagels krijgen, hebben en houden met een beetje extra zorg en aandacht. De conditie van uw nagel wordt bepaald en beïnvloed door vele factoren. Deze kan sterk veranderen door gebruik van medicijnen, hoge koorts, hormoonschommelingen, roken, alcohol of drugs. Verder heeft u zelf ook invloed op de conditie van uw nagels door bijvoorbeeld uw nagels te knippen, een verkeerde vijl te gebruiken, nagels te bijten of regelmatig in contact te komen met chemicaliën of schoonmaakmiddelen. 

 

Bent u niet tevreden over de conditie of kwaliteit van uw nagels? Wij hebben gegarandeerd een oplossing. Het resultaat zijn prachtige, natuurlijke nagels van uzelf. Naturel of met een kleurtje. Nieuwsgierig? Kom eens langs! Wij zijn in het bezit van een Nagelstylist vakdiploma van OPI.

 


CND™ SHELLAC™  Intense kleur en ultrashine

CND™ SHELLAC™ is dé innovatie van CND™. SHELLAC™ is een Gel Polish die garant staat voor de gezondheid van de natuurlijke nagel. De eerste Gel Polish waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft te worden opgeruwd, vegan, dierproefvrij en vrij is van 9 radicale ingrediënten. Zonder vijlen aan te brengen en te verwijderen! CND™ SHELLAC™ biedt voor ieder nageltype en type service een oplossing en geeft 2-3+ weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. 

 

 • Blijft 2-3 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel)
 • Direct droog
 • Voor handen én voeten
 • Ruim assortiment kleuren 
 • Snel en eenvoudig zelf te verwijderen, ZONDER de natuurlijke nagel te beschadigen
 • 9-FREE FORMULE: bevat o.a. geen DBP,  tolueen en formaldehyde 
 • Het is mogelijk om een andere nagellakkleur aan te brengen over de Shellac
 • Snelle uitharding in 30-60 seconden per laag door LED Light

Wij werken enkel met producten van CND voor deze behandeling en verrichten deze volgens de door hun gestelde richtlijnen.


GelColor by OPI: Langhoudende kleur en glans

Geen tijd om uw nagels steeds opnieuw te lakken? Of wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw nagellak?

Ga dan voor de gelnagellak van OPI genaamd GelColor welke een lange houdbaarheid in kleur en glans heeft.

De voordelen op een rijtje:

 • Blijft 2-3 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel)
 • Direct droog
 • Voor handen én voeten
 • Ruim assortiment kleuren
 • Snel en eenvoudig zelf te verwijderen, ZONDER de natuurlijke nagel te beschadigen
 • 3-FREE FORMULE: bevat geen DBP,  tolueen en formaldehyde 
 • Het is mogelijk om een andere nagellakkleur aan te brengen over de GelColor
 • Snelle uitharding in 30 seconden per laag door LED Light 

Wij werken enkel met producten van OPI voor deze behandeling en verrichten deze volgens de door hun gestelde richtlijnen.


CND Plexigel

CND Plexigel is het nieuwste systeem van CND om de nagels te versterken en kleine scheurtjes te herstellen en is vergelijkbaar met BIAB. Deze kan ook i.p.v. de bascoat onder de Shellac worden aangebracht en verlengt hiermee de houdbaarheid van de Shellac met een week. CND Plexigel is net als BIAB en Shellac afweekbaar van de nagelplaat en beschadigt deze niet.

 

*Wij gebruiken enkel een deel van het Plexigel systeem en verlengen hiermee geen nagels.


De BIAB Treatment

*Bovenstaande foto's geven een impressie van een BIAB Manicure maar zijn van internet afgehaald

De BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele en verstevigende gel voor je nagels. BIAB zit tussen een gel en gellak in en zorgt ervoor dat je nagels steviger worden. Je natuurlijke nagel krijgt de kans om te groeien. We kunnen de BIAB aanbrengen met of zonder GelColor/ Shellac. De BIAB chipt niet en geeft bij de meeste klanten geen lifting. De BIAB is net als onze gellakken afweekbaar en is er in verschillende nude-tinten. Een BIAB beschadigd de nagelplaat niet.

 

De BIAB is ideaal voor nagelbijters en/of mensen met dunne of breekbare nagels. De nagel ziet er natuurlijk en verzorgd uit. De BIAB bevat volgens de leverancier geen chemische stoffen, is niet op dieren getest en is vegan.


OPI Repair Mode: Nagelplaat hersteller voor slechte nagels

OPI introduceert Repair Mode™, een baanbrekend nagelserum met gepatenteerde technologie om nagels te herstellen. Het #1 wereldwijde professionele nagelmerk OPI transformeert de nagelverzorgingscategorie. Repair Mode™ met gepatenteerde Ulti-Plex Technology™ is een baanbrekende innovatie. Repair Mode™ gaat verder dan tijdelijke versteviging op het oppervlak. Het dringt door en absorbeert in de nagel om 99% van het keratine-eiwit* diep te herstellen en 4x sterkere nagels te bouwen in slechts 6 dagen.

De gepatenteerde Ulti-Plex Technology™ bootst de eiwitstructuur van de natuurlijke nagel na om nagels van binnenuit te herstellen, in tegenstelling tot alle andere producten die tot nu toe op de markt zijn. Door de Repair Mode minder dan een week op de blote nagels te dragen, kunnen consumenten weer sterke nagels krijgen. Repair Mode is verkrijgbaar als product, maar kan ook aan je behandeling worden toegevoegd onder je kleur.Gezonde nagelriemen zijn de basis voor gezonde, mooie nagels!

Mooie nagels zijn niet alleen de nagelplaat. Ook de huid rondom je nagels behoren hiertoe en zorgen voor het totaalplaatje. Bij veel vrouwen zijn de nagelriemen te droog en hierdoor ontstaan ontsierende velletjes of droge, ruwe uiteinden op de vingertop. Voor behoud van je mooie nagels of het krijgen hiervan, is het belangrijk dat je nagels voeding krijgen. Die krijgen ze via je nagelriemen en -wallen. Je moet dus flink en regelmatig smeren om je nagels sterk en gezond te maken of te houden!

We hebben in de salon hier 3 mooie producten voor:

 

1. Pro Spa Nail & Cuticle Oil

De ultra-voedende nagelriemolie welke snel door de huid wordt opgenomen. Deze heeft een zachte, lichte & aangename geur en beschermt, voedt & verstevigt jouw nagels. 

De ingrediënten zijn op basis van:

 • Ultra-voedende cupuaçu: hydrateert en verzacht
 • Avocado lipide complex: voedend en hydraterend
 • Witte thee extract: bestrijdt vrije radicalen en beschermt de huid
 • Druivenpit-, kukui noten- en zonnebloemolie: Deze worden goed door de huid opgenomen en zijn intensief voedend

De nagelriemolie mag je meerdere malen per dag aanbrengen voor optimale verzorging en soepele, verzorgde nagelriemen. TIP: Ook ideaal voor het verzorgen van droge ellebogen of hielen!

 

2. CND Solar Oil Nail & Cuticle Care

CND Solar Oil is een nagel & nagelriem conditioner. Een uitgebalanceerde menging van natuurlijke oliën en vitamine E; Ontworpen voor diep in de huid en nagelplaat dringen en bescherming van de nagel en nagelriemen. Deze olie werkt heel goed samen met de CND SHELLAC en kan gewoon over de lak worden aangebracht.

 • Vitamine E vertraagt het verouderingsproces.
 • De Rice Bran olie en Amandel Olie verzorgen en verzachten de huid.
 • Jojoba olie, een intensieve Alpha Hydroxie olie, zorgt voor opname in de huid en plastificering van de huid.

De olie heeft een heerlijke amandelgeur en wordt geadviseerd om 2x daags aan te brengen voor het beste resultaat.

 

3. Pro Spa Nail & Cuticle Oil-to-Go

Deze ultra-voedende nagelriemolie in gelvorm zit in een handige tube met penseeltje om snel en zonder knoeien aan te brengen. Ideaal voor onderweg of in je toilettas. De gel formule wordt snel door de huid opgenomen. De ingrediënten zijn gelijk aan de olie. TIP: Ook ideaal voor op reis of voor in je handtas!


Kuurtjes voor zwakkere-, breekbare - en/of splijtnagels

Herstel beschadigde nagels met CND RescueRXx of OPI Nail Envy

 

Soms zijn je nagels even niet in optimale kwaliteit en heb je last van breekbare nagels en/of of splijtnagels of ze zijn zo flexibel dat ze regelmatig ombuigen. Je wil hier natuurlijk zo snel mogelijk van af.

Dat is niet alleen beter voor je nagel, maar het ziet er ook veel mooier uit. In de salon verkopen we meerdere producten die je als kuur kunt gebruiken om de kwaliteit van je nagel te verbeteren.

 

1. CND Rescue Rxx

Met deze supereffectieve keratinetreatment voor je nagel herstel je je natuurlijke nagel in bijna een handomdraai! Het bevat een sublieme combinatie van Keratin Protein en Jojoba Olie.

Je brengt de CND Rescue RXx dagelijks aan op een nagel zonder lak. Vervolgens wordt keratine eiwit in de nagelplaat verwerkt. Deze keratine penetreert samen met de jojoba olie tot diep in de nagel en herstelt zo de natuurlijke nagel. Tot slot wordt de nagel versterkt en gehydrateert, zodat je zeker bent van gezond uitziende nagels! Gebruik de treatment 4 weken voor het beste resultaat.

 

Resultaten na 1 week:

80% zegt dat de conditie van de nagel zichtbaar verbeterd

70% zegt dat de nagel dikker aanvoelt

Resultaten na 4 weken:

73% ervaart een afname van gespleten nagels

 

Een kuurverpakking van 3,7 ml kost € 6,95

 

2. OPI Nail Envy

Bij sterk beschadigde nagels (bijvoorbeeld na het verwijderen van kunstnagels of door nagelbijten) is Nail Envy Original de perfecte oplossing! Deze bestseller is verkrijgbaar in Original of in transparant roze.

Door deze nagelversteviger in kuurvorm te gebruiken, versterk en herstel je je nagels binnen 6 weken en bescherm je ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit product ziet eruit als een blanke lak en is rijk aan tarweproteïne en calcium. Vergeelt je nagels niet en is zacht (geeft geen brandend gevoel op dunne, gevoelige nagels) voor je nagels. Je kunt de lak na afloop van de kuur nog gebruiken als base coat.

 

Een flesje van15 ml kost € 36,25