Mooie, natuurlijke nagels voor iedereen!

 

Onze salon biedt een uniek concept in de wereld van de nagelstudio's. Wij werken met en op natuurlijke nagels. Hier weten we dan ook ALLES van!

 

Iedereen kan mooie, verzorgde nagels krijgen, hebben en houden met een beetje extra zorg en aandacht. De conditie van uw nagel wordt bepaald en beïnvloed door vele factoren. Deze kan sterk veranderen door gebruik van medicijnen, hoge koorts, hormoonschommelingen, roken, alcohol of drugs. Verder heeft u zelf ook invloed op de conditie van uw nagels door bijvoorbeeld uw nagels te knippen, een verkeerde vijl te gebruiken, nagels te bijten of regelmatig in contact te komen met chemicaliën of schoonmaakmiddelen. 

 

Bent u niet tevreden over de conditie of kwaliteit van uw nagels? Wij hebben gegarandeerd een oplossing. Het resultaat zijn prachtige, natuurlijke nagels van uzelf. Naturel of met een kleurtje. Nieuwsgierig? Kom eens langs! Wij zijn in het bezit van een Nagelstylist vakdiploma van OPI.

 

GelColor by OPI: Langhoudende kleur met een intense glans

Geen tijd om uw nagels steeds opnieuw te lakken? Of wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw nagellak?

Ga dan voor de gelnagellak van OPI genaamd GelColor welke een lange houdbaarheid in kleur en glans heeft.

De voordelen op een rijtje:

 • Blijft 2-3 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel)
 • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
 • Direct droog
 • Voor handen én voeten
 • Ruim assortiment kleuren van OPI's nagellakbestsellers; Ieder seizoen de nieuwste modekleuren
 • Snel en eenvoudig zelf te verwijderen, ZONDER de natuurlijke nagel te beschadigen
 • 3-FREE FORMULE: bevat geen DBP,  tolueen en formaldehyde 
 • U kan de uitgroei gemakkelijk zelf bijwerken met bijpassende OPI nagellak.
 • Het is mogelijk om een andere nagellakkleur aan te brengen over de GelColor
 • Bliksemsnelle uitharding in 30 seconden per laag door LED Light

In ons salonmenu kunt u kiezen voor een basis nailprep met GelColor (evt. ook met extra vijlen van de nagels in vorm en lengte) of GelColor i.c.m. een van de OPI PRO SPA manicures.

 

Wij werken enkel met producten van OPI voor deze behandeling en verrichten deze volgens de door hun gestelde richtlijnen.


De BIAB Treatment

De BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele en verstevigende gel voor je nagels. BIAB zit tussen een gel en GelColor in en zorgt ervoor dat je nagels steviger en gezonder worden. Je natuurlijke nagel krijgt de kans om te groeien. We kunnen de BIAB aanbrengen met of zonder GelColor. De BIAB chipt niet en geeft bij de meeste klanten geen lifting. De BIAB is net als een GelColor afweekbaar en is er in verschillende nude-tinten. Een BIAB beschadigd de nagelplaat niet.

 

De BIAB is ideaal voor nagelbijters en/of mensen met dunne of breekbare nagels. De nagel ziet er natuurlijk en verzorgd uit. De BIAB bevat geen chemische stoffen, is niet op dieren getest en is vegan.

*Bovenstaande foto's geven een impressie van een BIAB Manicure maar zijn van internet afgehaald


Gezonde nagelriemen zijn de basis voor gezonde, mooie nagels!

Mooie nagels zijn niet alleen de nagelplaat. Ook de huid rondom je nagels behoren hiertoe en zorgen voor het totaalplaatje. Bij veel vrouwen zijn de nagelriemen te droog en hierdoor ontstaan ontsierende velletjes of droge, ruwe uiteinden op de vingertop. Voor behoud van je mooie nagels of het krijgen hiervan, is het belangrijk dat je nagels voeding krijgen. Die krijgen ze via je nagelriemen en -wallen. Je moet dus flink en regelmatig smeren om je nagels sterk en gezond te maken of te houden!

In de OPI PRO SPA-lijn hebben we hier 2 mooie producten voor.

 

1. Pro Spa Nail & Cuticle Oil

De ultra-voedende nagelriemolie welke snel door de huid wordt opgenomen. Deze heeft een zachte, aangename geur en beschermt, voedt & verstevigt jouw nagels. 

De ingrediënten zijn op basis van:

 • Ultra-voedende cupuaçu: hydrateert en verzacht
 • Avocado lipide complex: voedend en hydraterend
 • Witte thee extract: bestrijdt vrije radicalen en beschermt de huid
 • Druivenpit-, kukui noten- en zonnebloemolie: Deze worden goed door de huid opgenomen en zijn intensief voedend

De nagelriemolie mag je meerdere malen per dag aanbrengen voor optimale verzorging en soepele, verzorgde nagelriemen. TIP: Ook ideaal voor het verzorgen van droge ellebogen of hielen!

 

2. Pro Spa Nail & Cuticle Oil-to-Go

Deze ultra-voedende nagelriemolie in gelvorm zit in een handige tube met penseeltje om snel en zonder knoeien aan te brengen. Ideaal voor onderweg of in je toilettas. De gel formule wordt snel door de huid opgenomen. De ingrediënten zijn gelijk aan de olie. TIP: Ook ideaal voor op reis of voor in je handtas!


Nagelvormen