Mooie, natuurlijke nagels voor iedereen!

Wij hebben een uniek concept in de wereld van de nagelstudio's. Wij werken niet met acryl of gelnagels, maar enkel met en op natuurlijke nagels. Hier weten we dan ook alles van!

Iedereen kan mooie, verzorgde nagels krijgen, hebben en houden met een beetje extra zorg en aandacht. De conditie van uw nagel wordt bepaald en beïnvloed door vele factoren. Deze kan sterk veranderen door gebruik van medicijnen, hoge koorts, hormoonschommelingen, roken, alcohol of drugs. Verder heeft u zelf ook invloed op de conditie van uw nagels door bijvoorbeeld uw nagels te knippen, een verkeerde vijl te gebruiken, nagels te bijten of regelmatig in contact te komen met chemicaliën of schoonmaakmiddelen. 

Bent u niet tevreden over de conditie of kwaliteit van uw nagels? Wij hebben gegarandeerd een oplossing. Het resultaat zijn prachtige, natuurlijke nagels van uzelf. Naturel of met een kleurtje. Nieuwsgierig? Kom eens langs! 

 

Wij zijn in het bezit van een Nagelstylist vakdiploma.GelColor by OPI: Langhoudende kleur met een intense glans

Geen tijd om uw nagels telkens opnieuw te lakken? Of wilt u zich op vakantie geen zorgen maken over uw nagellak? Ga dan voor de gelnagellak van OPI. Deze gellak blijft tenminste 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel). Door uitharding onder LED-licht is de lak onmiddellijk droog, dus ook ideaal voor op de voeten. Voor de vrouw die er graag verzorgd en perfect wil uitzien. U kunt de gellak eenvoudig zelf verwijderen  en de gel beschadigt uw nagels absoluut niet! U kunt uit heel veel kleuren kiezen.

 

Wij werken enkel met producten van OPI voor deze behandeling en verrichten deze behandeling volgens de door hun gestelde richtlijnen.Mooie nagels is smeren!

Gezonde nagelriemen zijn de basis voor gezonde, mooie nagels. Het goed verzorgen hiervan doe je d.m.v. een nagelriemolie. 

De ultra-voedende Nail & Cuticle Oil uit de PRO SPA-lijn van OPI wordt snel door de huid opgenomen en heeft een zachte, aangename geur; De olie beschermt, voedt, vernieuwt en verstevigt. Op basis van:

  • Ultra-voedende cupuaçu: hydrateert en verzacht
  • Avocado lipide complex: voedend en hydraterend
  • Witte thee extract: bestrijdt vrije radicalen en beschermt de huid
  • Druivenpit-, kukui noten- en zonnebloemolie: worden goed door de huid opgenomen, intensief voedend

Zet eens een stempel op je nagels

Vanaf heden hebben we volop leuke designs van het bekende, hippe Londense merk MoYou aan ons assortiment toegevoegd waarmee de de leukste Nail Arts kunnen maken. Door alleen maar een stempel te zetten kunnen we de nagels al opleuken. Een stempel in 1 kleur  heb je al vanaf € 0,50. Een stempel kan op zowel normale nagellak als op GelColor by OPI. Op deze laatste heb je tenminste 2 weken plezier van je Nail Art.